Activiteiten

Praktisch elke dag van de week kan je bridge spelen op Riviera. Onze club en zijn faciliteiten staan open voor elke bridger. Kom zeker eens langs en geniet van een heerlijk partij bridge spelen.

Drives

Onze bridgedrives vinden plaats elke dinsdag-, woensdag- en zaterdagnamiddag, donderdagavond en elke zondagmorgen.
>> Meer info over drives

Toernooien

Riviera bridgeclub heeft een groot hart voor onze bridgesport. Wij organiseren dan ook jaarlijks verschillende grote bridgetoernooien waarop iedereen welkom is.
>> Naar het overzicht van de tornooien

Leer bridge

Twee maal per jaar start Riviera Bridge club een reeks bridgelessen op voor enthousiaste beginners. Deze starten telkens in februari en september. Is bridge misschien iets voor jou? Klik dan op onderstaande link voor meer info.
>> Meer info over bridge leren

Feestelijkheden

De bridgeboog kan niet altijd gespannen staan. En daarom zijn er ook onze verschillende feestactiviteiten.
>> Naar het overzicht van onze feestelijkheden