Activiteiten > Bridgelessen

Bridge is het meest populaire kaartspel wereldwijd. Bridge is sociaal, competitief, uitdagend, boeiend, maar vooral leuk. Bridge kan je zowel recreatief als competitief spelen. Jij bepaalt zelf je groeitempo en niveau.

Waarom kiezen voor bridge?

Het leukste is deze sport beoefenen in clubverband. Hierdoor heb je niet enkel het spelelement, maar ook het sociale aspect. In clubverband zal je vele toffe medebridgers ontmoeten en leuke contacten leggen. Kortom, een gezellige hobby voor jong en oud.

Bridge, de beste gymnastiek voor onze hersenen

Bridge houdt onze hersenen en geheugen in topconditie. Want bridge is pure ontspanning waarbij zeker wel het nodige denkwerk bij komt kijken.

Moet je reeds kunnen kaarten?

Iedereen kan leren bridgen. Onze startcursus is voor absolute leken in bridge en zelfs kaarten. In een aangepast tempo wordt vooral eerst het spelen geoefend. Pas daarna komt het bieden.
Voorkennis van bridge is dus niet nodig. Zelfs ervaring met kaartspelen is niet nodig.

Is bridge voor iedereen?

Het mooie van deze sociale hobby is dat zowel jong en oud, man en vrouw met elkaar kunnen spelen.

Onze jongere leden kiezen voor bridge omdat:

Onze oudere leden kiezen voor bridge omdat:

Praktisch

Wil je leren bridge spelen? Wij organiseren op donderdag 21 september een kennismakingsavond (van 19.30u tot 21.30u).

Deze kennismakingsavond is gratis en vrijblijvend en je komt er alles te weten over dit boeiende kaartspel.

Ervaar zelf hoe leuk bridge is en kom naar onze kennismakingsavond: geef je gegevens door via onderstaande link en we bezorgen je, vrijblijvend, een uitnodiging.

>> meer informatie aanvragen