Activiteiten > Bridgelessen

Bridge is het meest populaire kaartspel wereldwijd. Bridge is sociaal, competitief, uitdagend, boeiend, maar vooral leuk. Bridge kan je zowel recreatief als competitief spelen. Jij bepaalt zelf je groeitempo en niveau.

Waarom kiezen voor bridge?

Het leukste is deze sport beoefenen in clubverband. Hierdoor heb je niet enkel het spelelement, maar ook het sociale aspect. In clubverband zal je vele toffe medebridgers ontmoeten en leuke contacten leggen. Kortom, een gezellige hobby voor jong en oud.

Bridge, de beste gymnastiek voor onze hersenen

Bridge houdt onze hersenen en geheugen in topconditie. Want bridge is pure ontspanning waarbij zeker wel het nodige denkwerk bij komt kijken.

Moet je reeds kunnen kaarten?

Iedereen kan leren bridgen. Onze startcursus is voor absolute leken in bridge en zelfs kaarten. In een aangepast tempo wordt vooral eerst het spelen geoefend. Pas daarna komt het bieden.
Voorkennis van bridge is dus niet nodig. Zelfs ervaring met kaartspelen is niet nodig.

Is bridge voor iedereen?

Het mooie van deze sociale hobby is dat zowel jong en oud, man en vrouw met elkaar kunnen spelen.

Onze jongere leden kiezen voor bridge omdat:

Onze oudere leden kiezen voor bridge omdat:

Krantenartikel De Zondag van 26/08/2017

Praktisch

Wil je leren bridge spelen? Dan ben je op Riviera aan het juiste adres. Onze lessen gaan steeds door op donderdagavond, van 19u30 tot 23u00 of op zondagochtend van 9u30 tot 13u00.

Onze cursisten worden op maat begeleid zodat iedereen – of je nu al kaartervaring hebt of niet – dit leuke kaartspel kan aanleren.

Interesse? Klik op onderstaande link en wij bezorgen je alle nodige informatie.

>> meer informatie aanvragen