Start – en Recreatietornooi

10-06-2018

Elk jaar organiseert de VBL in juni het start- en recreatietornooi. Dit tornooi is bedoeld voor 1ste en 2de jaars cursisten alsook voor de recreant bridgespelers. Vooral voor onze 1ste jaars cursisten is dit steeds een spannend moment: na 8 maanden begeleiding door Bert Geens het opnemen tegen de cursisten van de andere clubs uit Vlaanderen.

En voor onze 2de jaars cursisten is het ook eens een leuke test om te zien of ze afgelopen jaar een mooie bridgesprong voorwaarts hebben gemaakt.

Maar ook het recreantentoernooi wint jaar na jaar aan populariteit. Iedereen die lid is van de VBL en beantwoordt aan onderstaande voorwaarden mag hieraan deelnemen:

- Beide spelers samen minder dan 150 masterpoints
- Beide spelers mogen nooit competitie gespeeld hebben, uitgezonderd Liga 3

Naar goede gewoonte gaat dit toernooi door in zaal Olympia te Beveren, Kruibekesteenweg 8 op zondag 10 juni om 13u30.

Inleg: 5€ per speler

En net zoals vorig jaar, rekenen wij op een grote delegatie vanuit Riviera zodat we opnieuw een VIP-bus kunnen inleggen (= min. 30 deelnemers). De bus vertrekt stipt om 12u20 aan Riviera. Dus motiveer je partner om zeker mee te doen en we maken er een toffe bridgenamiddag van.

Inschrijven kan via de inschrijvingslijst op de club of per mail naar bert.geens@gmail.com.