Schaal Staf Vlaeymans

29-08-2020

SWISS-VIERTALLEN TOERNOOI

Dit toernooi is de perfecte voorbereiding voor alle viertallen die meedoen aan de competitie, ongeacht in welke afdeling je speelt. Maar natuurlijk blijft dit ook een zeer leuk toernooi voor gelegenheidsviertallen.

Swiss-formule: het principe van een Swiss-toernooi is dat, vanaf ronde 2, elke bridgeviertal speelt tegen het viertal dat, in de vorige ronde, ongeveer een gelijkaardig resultaat heeft behaald. In de daaropvolgende rondes worden de viertallen gesorteerd op hun cumulatieve scores en worden de viertallen met eenzelfde of vergelijkbare cumulatieve score tegenover elkaar gezet. Een voorwaarde is dat dezelfde viertallen nooit twee keer tegen elkaar spelen.

Uitslag en prijzengeld*: opsplitsing in 3 reeksen en hierbij wordt rekening gehouden met het competitieniveau van de verschillende spelers:
Reeks 1** voor ploegen uit ere, de 1ste en 2de nationale afdeling (of gelijkgestelde)
Reeks 2** voor ploegen uit 3de nationale afdeling en LIGA 1
Reeks 3** voor ploegen uit LIGA 2 en 3 en de recreatieve spelers.

Bij teams met een gemengd competitieniveau is de speler/bridgepaar met het hoogste niveau doorslaggevend voor de reeksindeling.

Inschrijvingsgeld: €68 per viertal

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 27 augustus 2020.

Wil je de vorm van je viertal voor het nieuw competitiejaar peilen? Schrijf je dan zeker in voor deze Schaal Staf Vlaeymans en ding mee naar één van de mooie geldprijzen.

* prijzengeld onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
** reeksindeling onder voorbehoud van voldoende deelnemers per reeks

Dit tornooi komt in aanmerking voor punten voor de Champion's Race.

>> Inschrijvingsformulier