Lentedrive & Receptie

Het weekend van 1 mei wordt een beetje “speciaal” op Riviera.

Zondag 1 mei wordt de finale van de Beker van Vlaanderen op Riviera gespeeld en die begint om 10.00 uur. Als gevolg daarvan kunnen we de drive van zondagmorgen niet organiseren.

Maar geen nood, we hebben een mooi vervangend programma voor zaterdag 30 april: ga 's morgens op tijd je boodschappen doen en geniet verder van een totaal  ontspannen zaterdag op Riviera.

Om 14.00 uur start een zaterdagmiddag drive en de wedstrijd wordt naadloos gevolgd door een lentereceptie waarvoor we alle leden uitnodigen.

De traditionele nieuwjaarsreceptie is in het Coronawater gevallen, maar we hopen op 30 april iedereen te mogen verwelkomen voor een hapje en een drankje tussen 18.00 uur en 20.00 uur.
Dus ook als je niet speelt 's middags ben je van harte welkom.

Wij rekenen alvast op een grote opkomst!

Graag wel even inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier voor de drive, voor de drive en receptie of enkel voor de receptie.

De lente drive was een geslaagd toernooi met 60 deelnemers.

Na de drive werden tijdens de receptie de teams gevierd die kampioen werden in hun afdeling, nl Riviera 1, Riviera 10 en Riviera 12.

Een kleine impressie van de receptie en de winnende teams kan je vinden in onze fotogallerij.

Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge

Riviera Bridge Club
Schotensesteenweg 432