Bridge weekend

Wij hopen jullie weer te kunnen verwennen tijdens ons bridgeweekend.

Dit jaar trekken we richting de Veluwe in de provincie Gelderland in Nederland. Meer bepaald naar het dorp Hulshorst, dat ligt tegen het natuurgebied de Veluwe, waar talloze fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden. Het prachtige Veluwemeer is in 5 minuten te bereiken.

In Hulshorst zijn enkele landgoederen, waaronder dat van voormalig landhuis Hulshorst, Huize Groeneveld en Barrebos. Hulshorst heeft een molen met de naam De Maagd.

In de omgeving vindt u Paleis het Loo en het Kröller-Müller museum. Op 7 km van Hulshorst vind je Harderwijk. Het is een knus historisch stadje dat bruist van gezelligheid met een oude Vissershaven, waar je een sloep kunt huren.

Op zaterdag namiddag voorzien wij alvast een uitstap voor de cultuurliefhebbers !

Ons hotel: In het dorp Hulshorst, vlakbij Harderwijk en Nunspeet, ligt Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen met elk een eigen karakter. Zo is het restaurant gevestigd in een voormalige boerderij.

Praktische info: Datum van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2022

Wat is voorzien:

• 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x 3- gangendiner of 1 avond koud/warmbuffet
  • 2 x koffie, thee bij aanvang bridgedrive en een hapje tijdens de bridgedrive.
  • Gratis parking met oplaadpunt voor elektrische voertuigen en gratis wif

Affiche Bridge Weekend 2021

Inschrijven

Reserveren kan tot 27 februari 2022 via onderstaande link. Je reservatie is pas definitief na storting van 90€ voorschot per persoon op rekeningnummer BE17 4055 1597 1121 met vermelding van je naam(en).

Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge

Riviera Bridge Club
Schotensesteenweg 432