Bridge weekend

Wij hopen jullie weer te kunnen verwennen tijdens ons bridgeweekend.

Dit jaar trekken we richting de Veluwe in de provincie Gelderland in Nederland. Meer bepaald naar het dorp Hulshorst, dat ligt tegen het natuurgebied de Veluwe, waar talloze fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden. Het prachtige Veluwemeer is in 5 minuten te bereiken.

In Hulshorst zijn enkele landgoederen, waaronder dat van voormalig landhuis Hulshorst, Huize Groeneveld en Barrebos. Hulshorst heeft een molen met de naam De Maagd.

In de omgeving vindt u Paleis het Loo en het Kröller-Müller museum. Op 7 km van Hulshorst vind je Harderwijk. Het is een knus historisch stadje dat bruist van gezelligheid met een oude Vissershaven, waar je een sloep kunt huren.

Op zaterdag namiddag voorzien wij alvast een uitstap voor de cultuurliefhebbers !

Ons hotel: In het dorp Hulshorst, vlakbij Harderwijk en Nunspeet, ligt Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen met elk een eigen karakter. Zo is het restaurant gevestigd in een voormalige boerderij.

Praktische info: Datum van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2022

Wat is voorzien:

• 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x 3- gangendiner of 1 avond koud/warmbuffet
  • 2 x koffie, thee bij aanvang bridgedrive en een hapje tijdens de bridgedrive.
  • Gratis parking met oplaadpunt voor elektrische voertuigen en gratis wif

Zondagnamiddag 19 juni.

Het bridgeweekend op de Veluwe zit er al weer op!

Jammer, want het was een echt succes: na 2 jaar Corona onderbreking/vertraging heeft het Beyaerd hotel zijn beloftes waargemaakt: prachtig weer, lekker eten, schitterende omgeving, gezellige babbels, fietspaden in fantastische staat, wandelen voor de liefhebbers, 2 drives voor zo'n 50 deelnemers, een enthousiaste wedstrijdleider die af en toe de groep wat tot kalmte diende te manen (bedankt Carel voor je inzet) en de verdiende winnaars in de 2 reeksen.

Kortom: de afwezigen hadden deze keer echt ongelijk!

Uiteraard willen we langs deze weg Vera nog eens bedanken voor haar inzet en geduld.

De reservering voor volgend jaar is al gemaakt: markeer het weekend van 16 – 18 juni 2023 alvast in je agenda want dan plant Riviera het volgende bridgeweekend naar ......

Enkele sfeerbeelden kan je vinden in onze fotogallerij,

Affiche Bridge Weekend 2021
Riviera Bridge Club