Bridge weekend

Wij hopen jullie weer te kunnen verwennen tijdens ons bridgeweekend.

Voor het Riviera bridge-weekend trekken we dit jaar naar het mooie dorp Berg en Dal, in de buurt van Nijmegen en vlak aan de grens van Duitsland. Hier bevindt zich Fletcher Parkhotel Val Monte. Dit bescheiden hotel biedt een prachtig uitzicht op de 90 meter lager gelegen Ooijpolders en is omgeven door heuvels en bossen. Een paradijs voor fietsers en wandelaars.

Ontdek de 3 musea van Berg en Dal: VRIJHEIDSMUSEUM  (www.vrijheidsmuseum.nl)  - AFRIKAMUSEUM (www.afrikamuseum.nl) en MUSEUMPARK  (www.museumparkorientalis.nl).

GROESBEEK  het dorp der verrassingen en gelegen op een 6 km van het hotel.  Een schitterend toeristisch dorp gelegen in het Rijk van Nijmegen.  Groesbeek is met 25 hectare wijngaard het Wijndorp van Nederland!  Aan de rand van het mooie heuvelachtige Reichswald nodigen John en Virginie ons van harte uit een kijkje te komen nemen op de natuurlijke “Wijngaard de Plack”. Waarom dan geen wijnproeverij organiseren?  De wijngaard ligt zelfs op de fietsroute nl. de Wijnroute van 32 km.  Bij voldoende belangstelling kunnen wij een proeverij organiseren.

De karakteristieke binnenstad van NIJMEGEN, een geweldig mooie stad met 2000 jaar geschiedenis. Prachtige gebouwen, stadhuis en taverne de Waagh op de Grote Markt een authentieke ontmoetingsplaats als afsluiter van een stadsbezoek.

Voor de bridgers kunnen we ook dit jaar weer rekenen op onze tornooileider Carel!   

Samen maken we er weer een fijn en gezellig weekend van.

 

Zondagnamiddag 19 juni. 

Het bridgeweekend op de Veluwe zit er al weer op!

Jammer, want het was een echt succes: na 2 jaar Corona onderbreking/vertraging heeft het Beyaerd hotel zijn beloftes waargemaakt: prachtig weer, lekker eten, schitterende omgeving, gezellige babbels, fietspaden in fantastische staat, wandelen voor de liefhebbers, 2 drives voor zo'n 50 deelnemers, een enthousiaste wedstrijdleider die af en toe de groep wat tot kalmte diende te manen (bedankt Carel voor je inzet) en de verdiende winnaars in de 2 reeksen.

Kortom: de afwezigen hadden deze keer echt ongelijk!

 

Uiteraard willen we langs deze weg Vera nog eens bedanken voor haar inzet en geduld.

De reservering voor volgend jaar is al gemaakt: markeer het weekend van 16 – 18 juni 2023 alvast in je agenda want dan plant Riviera het volgende bridgeweekend naar ......

Enkele sfeerbeelden kan je vinden in onze fotogallerij,

Affiche Bridge Weekend 2023

Inschrijven

Inschrijven kan niet meer, alle kamers zijn gereserveerd.

 

Riviera Bridge Club
Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge
Contact

Riviera Bridge Club
Schotensesteenweg 432
2100 Deurne

+32 (0)3/324 27 86

Rekening
BANK KBC
IBAN BE17 4055 1597 1121
BIC KREDBEBB

Ondernemingsnr.: 0410 576 155