Cheese & Beer

Datum editie 2022 nog te bepalen

Bier, Kaas & Bridge: De Perfecte Combinatie!

Kazen in combinatie met bieren is helemaal hip! Prith Roy, de bezieler en sponsor van dit culinair bridge event, zorgt er steeds voor dat de selectie streekbieren en de uitgekozen kazen in de hoogste klasse spelen.

Wat in 2011 begon als een leuk idee, is ondertussen aan zijn 10de editie toe en is reeds bij vele Bourgondische bridgers een vaste waarde op de bridgekalender geworden.

Want net zoals een mooi muziekstuk zich laat kenmerken door een zachte intro die langzaam opgebouwd wordt tot een ware climax, zo bouwt ook Prith deze kaas & bierdegustatie adagio op. Starten doet hij steeds met een lichte kaas met een toegankelijk karakter. En eens het ijs gebroken, bouwt hij verder op naar pittigere combinaties van geaffineerde en gerijpte kazen samen met bieren van hoge gisting.

En de winnaars van dit culinaire Bridge Festival worden vereeuwigd op de Trofee Prith Roy.

Formule: tijdens deze drive serveren we 5 topkaasjes in combinatie met een heerlijk blond of bruin streekbier

Bijdrage: deelname in de kosten bedraagt 30€ pp

Datum + locatie: het tornooi gaat door op Riviera Bridge Club op zaterdag 25 juli en start stipt om 14.00u.

Inschrijfdatum: uiterste inschrijfdatum zaterdag 18 juli 2020

Verwen jezelf en je zintuigen met heerlijke combinaties van kaas met bier en schrijf dus zeker in via onderstaande link.

Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke via Pixabay

Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge

Riviera Bridge Club