Swiss Paren

Swiss-toernooi: het principe van een Swiss toernooi is dat, vanaf ronde 2, elke bridgepaar speelt tegen het bridgepaar dat, in de vorige ronde, ongeveer een gelijkaardig resultaat heeft behaald. In de daaropvolgende rondes worden de paren gesorteerd op hun cumulatieve scores en worden de paren met eenzelfde of vergelijkbare cumulatieve score tegenover elkaar gezet. Een voorwaarde is dat dezelfde bridgeparen nooit twee keer tegen elkaar spelen.

Dit swiss-paren bridgetoernooi wordt in 1 reeks gespeeld, maar de eindrangschikking wordt opgedeeld in 3 reeksen, en dit volgens de sterkte van de deelnemende paren. Zo heb je de gelegenheid om tegen betere spelers te spelen, maar wordt je resultaat enkel vergeleken met bridgespelers van +/- hetzelfde speelniveau.

Hoe wordt deze sterkte beoordeeld? Hiervoor is het competitieniveau van de deelnemers richtinggevend. Indien beide spelers op een verschillend competitieniveau hebben gespeeld, is het hoogste niveau bepalend voor de reeksindeling. Spelers die geen competitie meer spelen, worden naar best vermogen ingeschat en vervolgens ingedeeld.


Reeksprijzen: per reeks zijn er 3 geldprijzen (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen)

Inschrijvingsgeld: 15€ per persoon (U30 = 50% korting)

Dit tornooi komt in aanmerking voor punten voor de Champion's Race

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 30 juni 2022. 

Met 42 paren was dit zeker een geslaagd toernooi.

Proficiat aan de winnaars: Bert Geens en Alon Amsel.

Affiche van het Swiss paren Tornooi van Riviera
Riviera Bridge Club
Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge
Contact

Riviera Bridge Club
Schotensesteenweg 432
2100 Deurne

+32 (0)3/324 27 86

Rekening
BANK KBC
IBAN BE17 4055 1597 1121
BIC KREDBEBB

Ondernemingsnr.: 0410 576 155