Schaal Kockx

Deze competitie loopt van september tem mei, telkens op een zondagmorgen, van 9.45u tot 13.00u.

De bedoeling van deze competitie is om minder ervaren bridgespelers (‘junior’) de kans te geven om eens met een meer ervaren speler (‘senior’) te kunnen spelen.

Het eindobjectief van deze competitie is om de 'juniors' de mogelijkheid te geven om hun bridgepeil op een hoger niveau te brengen.

Elke speler die meedoet, is zeker van een mooie naturaprijs per wedstrijd die hij/zij meespeelt. De hoofdprijzen voor de 1ste en 2de plaats, zowel in NZ als OW, worden enkel aan gevalideerde ‘junior/senior-paren’ toegewezen.

De finale is op zondag 15 mei 2022, gevolgd door een receptie om de winnaars en de deelnemers te vieren!

Schaal Kockx logo

Om deel te nemen aan deze zondagochtend drives is vooraf inschrijven nodig. Inschrijven moet telkens opnieuw voor elke speeldag.

Inschijven kan uitsluiend via de inschrijvingslijst op de club, ten laatste op de donderdag voor de speeldag op zondag.

Indien je ingeschreven bent en onverwachts toch verhinderd zou zijn om deel te nemen, gelieve dan zo vlug mogelijk Erik Van Dyck te verwittigen (GSM 0475/437 847 of email vandyck.erik@telenet.be).

Algemene Uitslag

Om in aanmerking te komen voor de eindrangschikking, dient aan volgende voorwaarden voldaan te worden:

- de ‘junior’ mag niet meer dan 75 masterpoints hebben
- hetzelfde ‘junior/senior-paar’ mag in vorige edities niet bij de 3 eerste zijn geëindigd
- je moet, per seizoen, minstens 4 'Schaal Kockx'-wedstrijden gespeeld hebben met dezelfde partner

Noot: Omwille van het wegvallen van de drive in december en januari, moet je slechts 4 wedstrijden i.p.v. 6 wedstrijden met dezelfde partner gespeeld hebben.

Uitslagen Vorige Edities

Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge

Riviera Bridge Club