Opendeurdag

Om onze potentiële cursisten eens eerst te laten kennismaken met deze nieuwe hobby, organiseren we op zondag 25 september een kennismaking dag, gratis en vrijblijvend, waarbij we alle belangrijke info (verschillende formules, tarieven, speeldagen, …) geven en je ook al eens laten proeven van dit boeiende kaartspel.
Deze kennismaking start om 14:00u en gaat door in ons clublokaal, Schotensesteenweg 432 te Deurne.

De lessenreeks zelf is een traject van 20 lessen verspreid over zo'n 7 maanden waarbij telkens een klein gedeelte theorie wordt toegelicht en daarna zeer veel gespeeld wordt om deze theorie in te oefenen. De andere lesdagen van die 7 maanden kan er gespeeld en geoefend worden onder begeleiding. We nemen dus ruim de tijd om onze cursisten stap per stap te begeleiden in het bridgespel dat ongelofelijk boeiend is, maar tegelijkertijd ook wat tijd vergt alvorens je dit goed onder de knie hebt.

In functie van het totaal aantal cursisten zullen er dan waarschijnlijk 2 lessenreeksen opgestart worden:

-          een lessenreeks op donderdagavond, telkens van 19:30u tot 23:00u (eerste les op 29 september)

-          een lessenreeks op zondagmorgen, telkens van 9:30u tot 13:00u (eerste les op 2 oktober)

Een bijkomend voordeel van 2 lesdagen is dat je vrij kan switchen indien je een donderdag of zondag eens verhinderd zou zijn vermits de 2 lessenreeksen identiek zijn.

Indien je graag aanwezig bent op deze kennismaking dag, dan kan je inschrijven via onderstaande link zodat we een stoel voor je kunnen reserveren.

Opendeurdag

Inschrijven

Je kan inschrijven voor de opendeurdag, of indien je verhinderd bent op zondag 25 september voor de eerste lesdag.

Riviera Bridge Club
Relax, have fun, enjoy the game of bridge

Riviera Bridge Club
Schotensesteenweg 432